Български (България)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)
Kontakt 5 Дистрибутори 5 Зареждане на аптеки.

Магнезиево олио

Banner
Магнезиево олио 200 мл - 11 лв, 500 мл - 25 лв
Banner
Магнезиево олио 100 мл - 6 лв

Магнезиев гел

Магнезиев гел 200 мл - 12 лв, 500 мл - 28 лв
Banner
Магнезиев гел 100 мл - 7 лв

Магнезиеви кристали

Banner
Магнезиеви кристали 400 гр - 18 лв

Магнезиев скраб гел

Banner
Магнезиев скраб гел 100 мл - 12 лв
Banner
Магнезиев пилинг гел 200 мл - 21 лв

Йод воден разтвор

Banner
Йод воден разтвор капки 13 лв

Колаген

Banner
Колаген Вiominerali цена 42 лв 60 капс., 360 мгр; 78 лв - 120 капс
Herz
Сърце PDF Drucken E-Mail

МАГНЕЗИЙ  –  НАЙ – ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ЗА ВАШЕТО СЪРЦЕ

Магнезият е абсолютно необходим за правилното функциониране на сърцето. Той е като хранително масло, смазва и улеснява работата на сърдечния мускул. Липсата му в организма води до спазъм на сърцето и то спира да бие. Важно е да се разбере, че нашият живот ще бъде значително удължен, ако в клетките ни се движи достатъчно магнезий и няма да бъдем покосени от инфаркт.

Още през 1935г. се доказва, че с магнезий могат да се лекуват сърдечни аритмии, предсърдно мъждене, камерна тахикардия и камерни аритмии.

Магнезиевият дефицит е пряко свързан с болестите на сърцето. При пациенти с инфаркт са установени ниски концентрации на магнезий и допълнителният прием на магнезиеви продукти води до значително подобрение на сърдечната дейност. Фатални сърдечни удари са много чести в райони, където водата е с ниско съдържание на магнезий и средният прием на магнезий в храната е често под 200 – 400 mg. дневно.

Магнезият е от изключителна важност за правилната сърдечна дейност и влияе благоприятно при лечението на сърдечно – съдови заболявания.

Магнезият спомага за намаляване на кръвното налягане. Магнезият е полезен за предотвратяване на смърт от сърдечен удар и предпазва от бъдещи сърдечни удари. Той също така намалява честотата и тежестта на камерни аритмии и спомага за предотвратяването на усложнения след байпас.

 

„Магнезиевият дефицит е довел до 8 милиона смъртни случая, причинени от внезапна коронарна смърт в Америка през периода 1940 – 1994г.”

Пол Мейсън

 

Изследователи от Северозападния Университет в Чикаго са установили, че липсата на магнезий в храната увеличава рисковете от заболявания на коронарните артерии. Те провеждат проучване на 2977 мъже и жени, използвайки ултрабърза компютъризирана томография на гръдния кош, измервайки нивата на калций в коронарните артерии. Замерванията се правят в началото на проучването, когато пациентите са между 18 – 30 годишни и отново 15 години по – късно. Изследването заключва, че ниските стойности на магнезий в организма водят до повишаване на калциевите нива в артериите, а от там и повишаване на риска от развиване на артеросклероза.

 

Почти всички възрастни са загрижени за състоянието на сърцето си и сърдечно – съдовата си система. Някои живеят в постоянен страх, чудейки се дали болката, крампата в горната част на тялото им не е знак за сърдечен удар. Няма нито един американец, който да не е загубил близък човек, следствие на сърдечен удар.

 

Поради липса на магнезий сърдечният мускул може да развие спазъм, схващане и да спре да бие. Повечето хора, дори и лекари, не знаят това, но без достатъчно количество магнезий, ние ще умрем. Важно е да се разбере, че продължителността на нашия живот ще бъде сериозно намален ако в клетките ни няма достатъчно количество магнезий, което всъщност води до сърдечен удар. И независимо от това, когато човек умира от сърдечен удар, никой не казва „Той умря от магнезиев дефицит.”

 

МАГНЕЗИУМ КЛИНИК - Профилактика и лечение на симптоми и болести причинени от магнезиев дефицит

В МАГНЕЗИУМ КЛИНИК най-добрите лекари, съчетаващи най-доброто от традиционната, хомеопатичната и интегративната медицина, ще ви консултират и излекуват от болести причинени от магнезиев дефицит в организма

 
Banner
Цена 4 лв. - 48 стр.
Banner
Цена 12 лв.- 295 стр.
Banner
190 стр. - 9 лв
Banner
140 стр. - 9 лв
Banner
Цена 4 лв.

Селен

Banner
Селен Био капки 13 лв

Мед

Banner
Мед Biominerali капки 14 лв

Цинк капки

Banner
Цинк капки Biominerali 12 лв

Бял трън - силимарин

Banner
Бял трън 50 мл - 19 лв
Main page Search