Български (България)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)
Kontakt 5 Дистрибутори 5 Зареждане на аптеки.

Магнезиево олио

Banner
Магнезиево олио 200 мл - 11 лв, 500 мл - 25 лв
Banner
Магнезиево олио 100 мл - 6 лв

Магнезиев гел

Banner
Магнезиев гел 200 мл - 12 лв, 500 мл - 28 лв
Banner
Магнезиев гел 100 мл - 7 лв

Магнезиеви кристали

Banner
Магнезиеви кристали 400 гр - 18 лв

Магнезиев скраб гел

Banner
Магнезиев скраб гел 100 мл - 12 лв
Banner
Магнезиев пилинг гел 200 мл - 21 лв

Йод воден разтвор

Banner
Йод воден разтвор капки 13 лв

Колаген

Banner
Колаген Вiominerali цена 42 лв 60 капс., 360 мгр; 78 лв - 120 капс
ПРИЛОЖЕНИЕ PDF Drucken E-Mail

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА НА МАГНЕЗИЕВО ОЛИО Biominerali®


Нараства разбирането, че храните днес съдържат твърде малко магнезий и че приемът на магнезий трябва да бъде допълнен по алтернативен начин. Тъй като много медицински оплаквания изглеждат свързани с магнезиев дефицит, Ви предлагаме как да подобрите усвояването на магнезия от организма:

- С интравенозно инжектиране. Това е рутинно приложение, например, в периода след сърдечен удар и разбира се може да се прилага само под наблюдението на лекар.
- Трансдермално. Това означава усвояване чрез кожата. В трансдермалната терапия, чистотата на продукта е от ключово значение за предотвратяването на усвояването на нежелани нечисти продукти.

Магнезиевото олио не е действително олио, но се посочва като такова, защото при допир наподобява олио. Това в същност е най-високата концентрирана течна форма на чист натурален магнезиев хлорид, разтворен във вода. Магнезиевото олио лесно се абсорбира от кожата, от където магнезиеви йони се разпространяват както на местно ниво, така и в целия организъм.

Намазване на кожата:
Леко размажете "магнезиевото олио" на желания участък от кожата. Препоръчително е в началото да се започне с по – малки дози и да се разрежда, както следва: 1 чаена лъжица магнезиево олио с 1 чаена лъжица и половина вода. Не е необходимо допълнително измиване или изплакване. Ако при прилагане усетите парене или сърбеж, изчакайте 10 мин. добре да попие олиото, след което избършете с влажна кърпа. Понякога е възможно по кожата да остават бели следи, които не трябва да будят притеснение, просто ги премахнете с вода.
Използва се един или два пъти на ден. Ако участъкът леко изтръпне или усетите затоплящ ефект, това е показател, че магнезиевото олио се абсорбира от кожата. За усвояването на магнезий много подходящи за целта са кожата в коремната област и кожата под мишниците, препоръчва се всяка вечер преди лягане.

Вана:

За да се подготви една баня за цялото тяло или краката с чисти кристали магнезиев хлорид за усвояването през кожата в целия организъм, е достатъчно да разтворите от продукта във водата. Трансдермалният ефект е постигнат, когато концентрацията на магнезиев хлорид е между 0.1 и 0.4 на сто. Това означава за една 100-литрова вана поне 100мл магнезиево олио.

Препоръчителната температура на ваната е: 37 °С

Вана за крака:

Тъй като обемът на водата във ваната за крака е определено много по-малък от този на ваната за тяло, минималната необходима концентрация е 4 на сто. Това означава за една 5-литрова баня: 20мл магнезиев хлорид.

Препоръчителната температура на водата е: 37 °С
Препоръчват се вани от 2 до 3 пъти седмично.

Препоръчително е да се отстранят всички лосиони за тяло, кремове и овлажнители от кожата Ви, т.к. те могат да възпрепятстват усвояването на магнезиевите йони от кожата.

Противопоказания
Кога не трябва да използват магнезиев хлорид?
Пациенти с бъбречна недостатъчност, вродени нервномускулни заболявания, чревни блокади трябва винаги да се консултират със своя лекар, за да определи дали те могат да използват продукта. Ако кожата се зачерви и щипе или се чувства неприятно един час след прилагането прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Да се пази от деца и от попадане в очите!
При попадане в очите веднага да се промие обилно с вода!

 

МАГНЕЗИУМ КЛИНИК - Профилактика и лечение на симптоми и болести причинени от магнезиев дефицит

В МАГНЕЗИУМ КЛИНИК най-добрите лекари, съчетаващи най-доброто от традиционната, хомеопатичната и интегративната медицина, ще ви консултират и излекуват от болести причинени от магнезиев дефицит в организма

 

Магнезиево олио се препоръчва при:

Хронична умора, отслабване на имунната система, мускулна слабост, камъни в бъбреците, остеопороза, зъбен кариес, проблеми с кръвно налягане, инсулт, атеросклероза, висок холестерол, апатия, депресия, нервност, отслабване на паметта, диабет, диабетна невропатия, мускулни крампи, екзема, псориазис, диабет, целулит, наднормено тегло, стрес,  спортни травми, магнезий, магнезиево олио, проблемна кожа, херпес

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Banner
Цена 4 лв. - 48 стр.
Banner
Цена 12 лв.- 295 стр.
Banner
190 стр. - 9 лв
Banner
140 стр. - 9 лв
Banner
Цена 4 лв.

Селен

Banner
Селен Био капки 13 лв

Мед

Banner
Мед Biominerali капки 14 лв

Цинк капки

Banner
Цинк капки Biominerali 12 лв

Бял трън - силимарин

Banner
Бял трън 50 мл - 19 лв
Main page Search